REVISIE
Zo kan een saxofoon eruit zien voor en na een revisie. Het instrument een Conn “Chu Berry” van 1925. Het instrument wordt eerst gereinigd, daarna gepoetst en de kleppen hoogglans opgepolijst, gepolsterd met pisoni of kangaroo polsters. vilt en kurk. Ook heel belangrijk is het vlakken van de toongaten,hierdoor sluit de polster het toongat vele malen beter af om daarna ingebrand te worden.Daardoor sluit de polster beter af en is de kans op een lekkage veel kleiner. Het instrument wordt in elkaar gemonteerd.belangrijk is dat alle speling op de assen en tussen de puntschroeven eruit gehaald wordt. Klik op de foto en je ziet het resultaat.
FACELIFT
Ook deze Tenorsax Conn Lady Face had een flinke face lift nodig. Het instrument was ooit overgespoten. Je kan zien aan de vlekken die onder de laklaag zitten dat het instrument niet goed voorbehandeld is geweest. Dus met een afbijtmiddel aan de gang en daarna voorzichtig polijsten.Later met de hand flink napoetsen.Het resultaat een mooie Conn lady Face met een echte vintage look. Voorzien van Kangaroe pads en nieuwe hardstalen naaldveren
REPARATIE
Wij hebben vele onderdelen van saxofoons; New Old Stock. Dat wil zeggen dat dit originele onderdelen zijn uit de fabriek. De meeste komen uit de fabrieken van Selmer, Conn, King, Buescher, Martin, Holton, Yamaha. etc…Deze onderdelen verzamelen we om nog vele klanten te kunnen bedienen van nieuwe onderdelen, zodat ze nog lang plezier van hun oude Amerikaanse Vintage Sax kunnen hebben.Dit is slechts een kleine greep uit de verzameling.

CONTACTGEGEVENS

Joh van der Waalsweg 98
5612 JD Eindhoven
Nederland
06–41744308

OPENINGSTIJDEN

Ma - vrij: 09:30 - 18:00
's Avonds: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak

WERKZAAMHEDEN

Revisie
Reparatie
Verkoop
Accessoires

© Modular-IT. All rights reserved
Share This