KLEPPEN & POLSTERS
Reparatieatelier voor blaasinstrumenten

Wat vind jij van Kleppen & Polsters?

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over Kleppen & Polsters! Laat het ons weten door onder aan deze pagina een berichtje achter te laten.

19 reacties op “Wat vind jij van Kleppen & Polsters?

 1. Eddy Netten zegt:

  De naam van Geffen zegt mijn vanaf 1983 alles , in dat jaar bracht ik mijn tenor mark 6 uit 1970 ter onderhoud . Hij speelde weer als of er een engeltje over mijn ziel streek, Machtig. meteen erna ook mijn alt en sopraan. vele jaren later dacht ik te oud te zijn geworden voor de bunnen en stopte.
  28 jaar later kwamen de kriebels , maar mijn Mark die nóóit meer een toon had gespeeld liet het af weten. Gek hè. Nog net niet vast geroest.
  Zoekend naar de naam van Geffen er waren meerdere van Geffens , na goede voorlichting koos ik voor Rob. Eerlijk en recht door zee. Geen fabel verteller !
  Zo kwam ik bij Rob van Geffen . Wat blijkt de vader van deze Rob had toen in ’83 mijn mark al het eerst gereviseerd. Ik wil dan ook bevestigen dat het verhaal van “mijn vader geleerd” dan ook waarheid is. Kortom mijn Markt speelt nog beter dan een tierelier echt uit de kunst , perfect , Vakman schap is meesterschap. Zonder enige twijfel. De Mark kleppert en rammelt niet meer en speelt zalig. Advies ; dit is het juiste adres en redelijk in prijs !!!
  Rob bedankt Chapeau

 2. Marianne Heppenhuis zegt:

  Rob, mijn tenorsax speelt echt fijn!
  Wat zag de sax eruit na een valpartij…jij hebt er wat moois van gemaakt, dank ervoor!!
  Marianne Heppenhuis

 3. Jan-Henri Grilis zegt:

  Rob, bedankt voor de snelle service. Sopraantje netjes gesoldeerd en zelfs met Van Doren Rood 4, komt er geluid uit 😉 Bariton en Alt moet ik nog uitproberen, maar daar zal 4 dan zeker niet te zwaar op zijn verwacht ik. Tot de volgende keer.

 4. Jos Rutten zegt:

  Hallo Rob,

  Beter laat dan nooit maar met de revisie van mijn Buffet Crampon S1 tenor sax ben ik helemaal tevreden. Helaas kan de 45 jarige Buffet qua applicatuur voor mijn kleine handen niet tippen aan mijn moderne Selmer serie III tenor. Dat is de reden waarom ik de Buffet toch in de verkoop heb. Hij klinkt weer toppie en doet hierin beslist niet voor de Selmer onder. Ook ziet hij er weer piekfijn uit en springt in alle registers goed aan. Kortom een sax waarmee de nieuwe eigenaar zeker in zijn sas zal zijn.

  Groet van Jos Rutten

 5. Mirjam zegt:

  Revisie door Rob na een val partijtje. Heb nog nooit zo lekker op mijn sax gespeeld als na de revisie.
  Thanks Rob

 6. Petro Bouwmans zegt:

  Rob,ik ben hartstikke blij , was er al meer dan 25 jaar naar op zoek . bedankt. P.Bouwmans

 7. Peter Smolders zegt:

  Mijn complimenten voor je soldeerwerk. Netter solderen kan niet en hoeft niet.

 8. Ton Verkampen zegt:

  Het zal je maar gebeuren; technische problemen aan de tenorsax en dat moest snel verholpen worden. Geen probleem bij Rob van Geffen, even bellen en op ‘s zaterdagochtend een goed kopje koffie drinken terwijl je instrument deskundig, niet te duur, gemaakt wordt. Handig dat er ook nog o.a. rieten te koop waren want ik had hard wat nodig. Kleppen en Polsters/Rob van Geffen een aanrader voor iedere serieuze muzikant. Dat bleek ook later toen ik een hele oude Beuscher altsax (1950) had gekocht. Die zag er niet uit. Na ontlakken en totale revisie is het een plaatje geworden (zie plaatje) en dat niet alleen. De sax speelt nu optimaal; lekker soepel en snel. Héél tevreden.

 9. Rens zegt:

  Mijn yanagisawa bariton speelt beter als ooit (nieuw) van te voren.Blij dat ik kennis gemaakt heb met Rob, mijn saxen gaan nergens anders meer heen.Aanrader voor iedereen; sympathieke man, luisterend oor, nette prijzen, gewoonweg TOP.

 10. Wim van Herp zegt:

  Mag ik je bedanken voor het vakkundig onderhoud van mijn altsax weken geleden? Ik heb er nu nog meer plezier aan om muziek te spelen!

 11. Theo van Halen zegt:

  My technician/repairman is a real “vakman” , he loves his job, really an expert. Link naar de site met mijn prachtige Hammerschmidt (dank zij jou!).

 12. Mx zegt:

  Rob van Geffen behoort zonder twijfel tot de absolute top van saxofoonreparateurs in NL

 13. Als Belg rij ik met plezier een paar uur op en neer om mijn toeters af te laten stellen en te reviseren door Rob van Geffen. Na wat escapades met andere herstellers is het een verademing om terug te kunnen vallen op een no-nonsense vakman die met zijn beide voeten op de grond staat en voor zijn vakmanschap geen belachelijk hoge prijzen vraagt.

 14. Telkens weer als ik een sax bij je ophaal na een revisie of beurt speelt hij niet alleen als nieuw, maar ziet hij er ook weer uit als nieuw. Ongelofelijk hoe je saxofoons van soms bijna een eeuw oud weer in zo’n topstaat kunt krijgen!

 15. Rob, erg bedankt voor de snelle maar vooral kwalitatieve revisie van mij geliefde tenor en eerder mijn lekkere alt.

 16. P. van Laarhoven zegt:

  Bedankt, hij speelt geweldig!

 17. M. Daniels zegt:

  Bedankt voor de goede service!

 18. Dieter zegt:

  Even berichten dat het met de Conn altsax heel goed gaat, ik heb het deze woensdag voor het eerst in groep gespeeld en ben zeer tevreden.Er is een klep beneden in de boog waar ik niet kan herkennen met welke toets ze te openen is en waarvoor ze dient.Als ik de volgende keer langs kom ga ik dat eens tonen.

 19. Sinds ik in 2009 een Mark VI tenorsax heb uitgeprobeerd bij een saxofoon winkel in Nederland prijs ik Rob aan bij al mijn leerlingen en collega’s. Dit was een ‘blind test’, want ik wist niet wie de sax gereviseerd had.

  (Dit stukje had al veel eerder op jouw site moeten staan…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *